Connect with us

Hír

Kivágta kezdő falemberét a Jets

A Jetsnek idén a támadófal az első számú prioritás: mindenképp meg kell erősíteni az egységet Aaron Rodgers előtt, ha sikereket akarnak elérni. Nos, most épp gyengítik a falat, ugyanis kivágták a két évvel ezelőtt nagy pénzért igazolt guard Laken Tomlinsont – írja Jeremy Fowler.

A Jets $8,1 milliót spórol ezzel a lépéssel, azonban be kell nyelniük $10,71 millió halott pénzt is utána. A most 32 éves Tomlinson nagyon strapabíró, hiszen az utóbbi 114 meccsen mind kezdőként lépett pályára, ebből a Jetsben 34-szer. A játéka azonban nem szolgálta meg a fizetését. A 49ersben volt egy berobbanó éve, ezután kapott nagy gázsit a Jetstől, viszont a formát nem tudta átmenteni New Yorkba, talán a másik rendszer miatt.

Ezzel a lépéssel azonban még több kérdőjel van a Jets támadófalában, mert ugyan Tomlinson nem szolgálta meg az árát, azért katasztrófa sem volt. Így viszont csak két biztos pontja van a falnak, egyrészt Alijah Vera-Tucker, másrészt a most másodéves center Joe Tippmann, de egyelőre utóbbi még nem a játéka miatt. Szóval kellene két tackle és egy guard is a szezon kezdete előtt, plusz egy jó csere guard arra az esetre, ha valaki megsérülne (Vera-Tucker tud tackle-t is játszani, ezért kellene inkább belülre valaki).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!