Connect with us

Hír

A Lions hosszabbított special teamerével, pénzt szabadított fel a Packers, a Bills és a Saints

A Lions hosszabbított All-Pro special team-játékosával, Jalen Reeves-Maybinnel, számolt be Mike Garafolo. A szerződés két évre szól $7,5 millióért, ami ösztönzőkkel $8 millióra rúghat. Ezzel ő lett a liga valaha volt legjobban fizetett (nem-rúgó) special teamere. Az aláírási bónusz ($2,5M) és a teljes garantált tartalom ($5,245) is rekordnak számít.

Maybin 2017-ben volt negyedik körös, az első öt évét Detroitban töltötte, majd 2022-ben Houstonba igazolt, ahonnan tavaly visszatért a Lionshöz, ahol Pro Bowler és második csapatos All-Pro lett. A védelemben sok szerepe nincs, mindössze 8%-ban volt a pályán linebackerként, a special teamben viszont a snapek 82%-át a pályán töltötte.


Jelenleg a Bills lépi túl a leginkább a fizetési plafont az Over The Cap adatai alapján, de most már megkezdték a tisztogatást, ugyanis átalakították a guard Connor McGovern szerződését, amivel $3,74 milliót szabadítottak fel. Várhatók még ennél nagyobb lépések is buffalói oldalról.


A Saints is folytatja a fizetési sapkába való beférést, most épp a pass rusher Carl Granderson szerződését alakították át, amivel $7,2 milliót spóroltak. Még így is a második legtöbb pénzt kell eltüntetniük a szezon kezdetéig.


A Packers már eddig is befért a sapka alá, habár csak éppen hogy. Most egy kis plusz mozgásteret nyertek azzal, hogy Rashan Gary szerződését átalakították és ezzel $4,78 milliót spóroltak.

Ezek az átalakítások úgy működnek, hogy amit most megspórolnak, azt elosztják a szerződés maradék éveire, így a következő szezonokban ők majd többet foglalnak a fizetési keretből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!