Connect with us

Hír

Kyle Shanahan: Komolyan gondoltam Tom Brady leigazolását

Nemrég Brock Purdy árulta el, hogy a 49ers megkörnyékezte Tom Bradyt a szezon előtt, hogy ismét térjen vissza a visszavonulásból és egy évre csatlakozzon a csapathoz. A hihetetlennek tűnő sztorit most a főedző Kyle Shanahan is megerősítette.

“Teljesen komolyan gondoltam Tom Brady leigazolását. Amikor beszéltünk, akkor még nem tudtam, hogy Brock karja hogyan fog gyógyulni, hogy bevethető lesz-e az idény kezdetén. Ha nincs a sérülés, akkor fel sem merült volna az ötlet, de a csapat érdekeit kellett szem előtt tartanom. Viszont ebből nem csináltam titkot: biztosítottam Brockot, hogy hosszú távon ő az emberünk és Brady az egyetlen, aki miatt csak és kizárólag a 2023-as szezonban nem kezdett volna, ha időközben felgyógyul”

– árulta el a 49ers mestere (via PFT).

Brady viszont nem kért a dologból, ezúttal végérvényesen szögre akasztotta a sisakot. A csapat szerencséjére ugyanakkor Purdy teljesen felgyógyult és alaposan kivette a részét abból, hogy Super Bowlba jutott a 49ers.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AAA
AAA
2024-02-06 18:53

Akkor kellett volna gondolkodni, amikor volt rá reális lehetőség, Kyle bátyám. Akkor mostanra nagyjábból a harmadik közös gyűrűért mennétek a GOAT-al.

Bátor Aligátor
Bátor Aligátor
2024-02-06 15:44

Brady poénból ráhúz egy évet, asszony elhagyja. Kedvenc csapata felkéri, nemet mond.

Értem én, hogy kecske és gyűrűk, de azért pályán kívül nem a legjobb playmaker.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Bátor Aligátor
2024-02-06 16:24

Brady lehet olyan ember aki nem tud/akar szakítani, ezért addig játszott amíg az asszony le nem lépett. Ki tudja, talán 5 éve nyugdíjban lenne ha a nőci hamarabb kapcsol

Goodell
Goodell
2024-02-06 15:33

Ezzel el is vesztették a superbowl-t… 2 ember van a világon aki képes megállítani Majomszt és Andy bácsit, egyik sérült volt idén, másikat meg Shanahan nem tudta meggyőzni, de hát ha nem kell a gyűrű.

atis123Juve
atis123Juve
2024-02-07 11:54

Meg is érdemelte. Nem kellett, amikor lett volna lehetőség Így majd a vesztes oldalon nézheti másodszor is, hogy az ellenfél irányítója tovább erősíti legenda státuszát.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x