Connect with us

Hír

Messze vannak az álláspontok, úgy néz ki Mike Evans kikerülhet a piacra

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Tampa Bay Buccaneers és Mike Evans útjai idén szétválnak. A minden évben 1000+ yardos elkapónak lejár a szerződése és Jordan Schultz információi szerint távol állnak a felek egymástól és abba az irányba haladnak a dolgok, hogy Evans kikerüljön a piacra.

Ma volt egy mini határideje a feleknek, ugyanis a korábbi átalakításoknak hála ha ma nincs megegyezés, akkor már legalább $7,4 millió halott pénzt be kell nyelnie a csapatnak Evans után. Ha egyáltalán nem tudnak megegyezni idén, akkor $12,2 millió lesz ez az összeg, ami terheli majd a Bucs sapkáját. Ha meg tudnak egyezni még valamikor, akkor a $7,4 millión túl foglal majd valamekkora összeget Evans, ahogy kialakítják a szerződést (de ezt a $7,4 milliót már nem lehet eltolni a következő évekre).

Az ESPN információi szerint egyébként nem a front office, hanem inkább a tulajdonosi kör van a döntés hátterében, ugyanis a Glazer-család nem akar újra belemenni abba, hogy a jövőből kölcsönözzenek pénzt. Amikor Tom Brady érkezett, akkor úgy látták belefér (akkor közel $100 milliót hoztak előre), de az irányító nélkül nem akarnak újra ilyen dolgokba belemenni.

Evans a franchise legendás játékosa, akinek most egyre inkább úgy néz ki, hogy búcsút kell intsenek. A tárgyalások persze még folytatódnak majd, de jelen állás szerint az a valószínű, hogy más mezben látjuk majd a 31 éves Evanst a 2024-es szezonban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!