Connect with us

Hír

Érdekes helyzetben van a Jaguars Calvin Ridley kapcsán

A Jaguars nagyon érdekes holtszezon elé néz. Lejár a pass rusher Josh Allen és az elkapó Calvin Ridley szerződése is, új védelmi sémájuk lesz, a támadófalban is nagy átalakulás várható (akár 3 új kezdőjük is lehet). Ridley helyzete külön érdekes a korábban a Falconsszal kötött megegyezés miatt, ami most zárulhat le teljesen, és az ördög bizony a részletekben rejlik.

A Jaguars szeretné megtartani Ridley-t, még ha nem is hozta azokat a várakozásokat, amiket reméltek. Talán nem egy igazi első számú elkapó, de azért olyan messze sincs tőle. Azonban vélhetően szeretnék megtartani a második körös pickjüket is, és ha hosszabbítanak Ridley-vel, akkor ez elúszik a Falconsszal kötött trade értelmében. Egy harmadik kört már biztos küldenek Atlantába, mivel Ridley eleget játszott tavaly, de ez második körössé alakulhat, ha hosszabbítanak.

Az ESPN egyértelműsítette számunkra, hogy mi is számít pontosan hosszabbításnak. Nyilván ha megállapodnak egy hosszú távú szerződésről a piac nyitása előtt, akkor az annak számít. Azonban a franchise tag is annak számít, tehát ha ráteszik a taget, akkor is a második körös pick megy a Falconshoz. Az viszont valószínűbb, hogy ezt Josh Allenre lövik el, nem Ridley-re.

Ennél is érdekesebb az, hogy ha a Jaguars hosszabbít Ridley-vel, de csak a piac nyitása után (március 13, magyar idő szerint 21 óra), akkor az nem számít hosszabbításnak, hanem technikailag egy szabadügynök-igazolásnak. A kivárással viszont a Jags azt kockáztatja, hogy bárki tárgyalhat Ridley-vel és adhatnak neki egy olyan ajánlatot, ami jobb a Jaguarsénál, így végül távozik Jacksonville-ből.

Szóval nagyon érdekes helyzetbe került a csapat és az elkapó ezzel a kis technikalitással.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!