Connect with us

Hír

Parsons elmondta, mire van szüksége a Cowboys védelmének

A Cowboys megint elbukott a rájátszásban egy szuper alapszakaszt követően. Jerry Jones megint elmondta, hogy “all in” akar lenni a 2024-es szezonra, tehát mindent elkövetnek a Super Bowlért. Persze ezt mondja évek óta, mégsem tevékenykednek úgy, de azért most a csapat legjobbja, Micah Parsons elmondta a Stephen A. Smith Show-ban, hogy szerinte mire lenne szüksége a csapatnak a további sikerek elérése érdekében.

Ezt egyébként Jonesnak is tolmácsolta, mikor leültek beszélgetni a Super Bowl alatt. A pass rusher kifejtette, hogy szerinte kiket kéne leigazolni, kik mellett szeretne játszani, neki kire van szüksége, hogy néz ki a csapat jövője.

“Azt mondtam, hogy nézze meg a konferenciadöntős csapatokat. Mik vannak nekik? Mije van a Baltimore-nak? Remek linebacker-sora, igaz? Mije van a San Frannek? Remek linebacker-sora. A KC-nek ott van Bolton és a többiek is felléptek. Azt mondtam, hogy szükségünk van egy nagy linebackerre, aki fel tud lépni. És szükségünk egy szuper 150 kilós belső falemberre. Szerintem elég jó passzsiettetőink vannak. Osa [Odighizuwa] játszhat belül, kívül, nagyon sokoldalú DT. Amikor elvesztettük Jonathan Hankinst, az rosszul jött, mert egy nagy srác. Szükségünk van egy régimódi, nagydarab, kemény srácra.”

A Cowboys egyébként már tavaly is gondolt erre a problémára, amikor az első körben draftolták Mazi Smith-t, csak ő egyelőre nem tudott még fellépni. Illetve az LB-sorba is visszahozták Leighton Vander Esch-t. Szóval próbálkoztak ők ennek a problémának a megoldásával, azt nem lehet elvenni tőlük. De nyilván nem fog minden bejönni, és lehet tényleg kéne még 1-1 ilyen ember a keretbe. Még ha Smith másodéves ugrásában bízunk is, LVE mellé kelleni fog egy másik LB, aki magas szinten tud játszani.

A dallasiaknak viszont nem lesz sok pénze idén a piacon, főleg hogy Parsons, CeeDee Lamb és Dak Prescott is új gigaszerződést szeretne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!