Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: Tom Brady a valaha volt legjobb

Ha Patrick Mahomes most 28 évesen visszavonulna, akkor öt év múlva már a Hírességek Csarnokában lenne, mint minden idők egyik legjobb irányítója. Vannak olyanok, akik szerint egyenesen ő minden idők legjobbja, a QB viszont ezt másképp látja.

“Imádom, hogy Tom Bradyhez hasonlítanak, de ez még korai. Nagyon hosszú út áll előttem ahhoz, hogy egy lapon említhessék a nevünket. Ő minden idők legjobbja, én pedig csak annyit tehetek, hogy folytatom a munkát és igyekszek a lehető legjobb én lenni”

– mondta Mahomes a Pat McAfee Showban.

A 2017-ben első körös Mahomes már háromszor nyert bajnoki címet, háromszor lett a Super Bowl- és kétszer az alapszakasz legjobb játékosa. Ezzel szemben Brady hétszeres Super Bowl győztes, ötször lett a döntő legjobbja, háromszor választották MVP-nek, illetve minden releváns irányítórekordot ő tart az alapszakaszban és a rájátszásban is (az egy szezonos rekordokat pedig Peyton Manning).  Az kétségtelen, hogy első hat évet tekintve Mahomes lepipálta Bradyt, de még sok jó év kell tőle, hogy beérje a Patriots legendáját. Ha valaki, akkor ő képes lehet rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!