Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: Tom Brady a valaha volt legjobb

Ha Patrick Mahomes most 28 évesen visszavonulna, akkor öt év múlva már a Hírességek Csarnokában lenne, mint minden idők egyik legjobb irányítója. Vannak olyanok, akik szerint egyenesen ő minden idők legjobbja, a QB viszont ezt másképp látja.

“Imádom, hogy Tom Bradyhez hasonlítanak, de ez még korai. Nagyon hosszú út áll előttem ahhoz, hogy egy lapon említhessék a nevünket. Ő minden idők legjobbja, én pedig csak annyit tehetek, hogy folytatom a munkát és igyekszek a lehető legjobb én lenni”

– mondta Mahomes a Pat McAfee Showban.

A 2017-ben első körös Mahomes már háromszor nyert bajnoki címet, háromszor lett a Super Bowl- és kétszer az alapszakasz legjobb játékosa. Ezzel szemben Brady hétszeres Super Bowl győztes, ötször lett a döntő legjobbja, háromszor választották MVP-nek, illetve minden releváns irányítórekordot ő tart az alapszakaszban és a rájátszásban is (az egy szezonos rekordokat pedig Peyton Manning).  Az kétségtelen, hogy első hat évet tekintve Mahomes lepipálta Bradyt, de még sok jó év kell tőle, hogy beérje a Patriots legendáját. Ha valaki, akkor ő képes lehet rá.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2024-02-14 10:30

Ha addig nem vadásszák le Vegast,akkor igen.

csak ezt ne
csak ezt ne
2024-02-14 07:01

Nagyon jó nyomon jár, őszintén nem hittem volna, hogy ilyen hamar kihívhatják TB-t. A tehetség témában nem is kétséges hatalmas előnnyel indul TB-hez képest, és munkában is nagyon odateszi magát, aki látta az Amazon sorozatot az szépen bemutatta, hogy eszméletlen amit gürizik, mentálisan is nagyon erős, igazi vezér, szinte képtelenség fogást találni rajta. Lehetetlen nem tisztelni. Remélem meglesz a maga Manningje (Manningjei).

AAA
AAA
2024-02-14 08:09

Akkor most jöhetne neki is 10 év szünet a gyűrű gyűjtögetésben, aztán majd meglátjuk.:)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x