Connect with us

Hír

Haason Reddick nem kért cserét, az Eagles akar tőle szabadulni

A hétvégén írtunk arról, hogy az Eagles legjobb pass rushere, Haason Reddick engedélyt kapott a menedzsmenttől ahhoz, hogy új csapatot keressen magának. Azóta Reddick elmondta, hogy ezt nem ő kérvényezte (nagyon jól érzi magát itt, amúgy is helyi születésű), vagyis a Philadelphia szabadulna az egyik top védőjétől.

Jó eséllyel távozik az Eagles legjobb pass rushere

A 29 éves Reddick eredetileg a Cardinals 1/13-as linebackere volt, de eredeti pozíciójában borzalmasan teljesített. Aztán kipróbálták pass rusherként, az új posztjában pedig Arizonában és később Carolinában is jó játékot nyújtott, de igazán az Eaglesben teljesedett ki: az elmúlt két szezonban 34 meccsen 27 sacket jegyzett, illetve volt öt kiharcolt fumble-je is.

Az eredetileg 2022-ben kötött 3 éves, 45 millió dolláros szerződése a 2024-es szezon végén járna le. Idén 16 millió dollárt keresne, de ebből egy cent sem garantált. Vélhetően nem szeretne hosszabbítani vele az Eagles, ezért próbálják inkább most értékké tenni, amíg még lehet. Emellett azért érdemes elmondani, hogy Vic Fangio rendszerében a pass rushereknek hátra kell lépniük coverage-be, ami annyira nem ízlik Reddicknek. Ráadásul a Sasok tavaly az első körben draftolták Nolan Smith-t, aki hasonló adottságokkal, játékstílussal bír, mint Reddick, így reményeik szerint benne meglenne az utánpótlása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!