Connect with us

Hír

Senki sem értékesített még annyi mezőnygólt Super Bowlokon, mint Harrison Butker

Nem csak Patrick Mahomes, Andy Reid vagy Steve Spagnuolo írja át a történelemkönyveket a Super Bowljaikkal, hanem bizony a rúgó Harrison Butker is. Az 57 yardos mezőnygólja a leghosszabb értékesített rúgás volt a Super Bowlok történetében, azonban nem csak ebben a tekintetben, hanem számosságban is rekorder lett a Chiefs kickere.

A most berúgott négy mezőnygóljával ugyanis már 9 értékesített rúgásnál jár, amire még senki nem volt képes. Az eddigi rekordot holtversenyben Adam Vinatieri és Stephen Gostkowski tartotta héttel, úgyhogy Butker simán lépett túl rajtuk. Mezőnygól-próbálkozásokban egyébként csak beállította Vinatieri rekordját, most mindketten 10 próbálkozásnál járnak, csak ugyebár Butker kettővel többet rúgott a póznák közé ezekből. Butker egyébként beállította az egy Super Bowlon értékesített mezőnygólok rekordját is (4).

Butker 28 éves, szóval még bőven van ideje még tovább javítani a rekordján, habár már csak a következő évre szól a szerződése Kansas Cityben, egy esetleges távozással azért csökkentené ennek esélyeit.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!