Connect with us

Hír

Teddy Bridgewater a visszavonulása után azonnal edzőnek állt

A korábbi első körös Teddy Bridgewater a Lions NFC-döntős veresége után – ígéretéhez híven – visszavonult, de nem maradt sokáig távol a futballtól, ugyanis a 31 éves ex-játékos a Miami Northwestern Senior High School főedzője lett. Annak idején ő maga is itt tanult, vagyis konkrétan a korábbi alma materének futballcsapatát irányíthatja.

Bridgewater 2014-ben került a ligába, a Vikings választotta ki az első kör legvégén. Újoncként nem játszott jól, másodévesként viszont 11-5-ös mérleget ért el a csapattal, a Pro Bowlba is beválasztották, bár azt túlzás lenne állítani, hogy a 3231 yardja, 14 TD-je és kilenc INT-je annyira jó lett volna. A 2016-os szezont teljesen kihagyta egy nagyon komoly térdsérülés miatt, majd elveszítette a kezdő posztot Case Keenummal szemben.

Ezután aláírt a Saintshez, ahol a második szezonjában 5-0-s mérleget ért el beugróként. Ezt követően nagy lett iránta a kereslet, előbb a Panthersben, majd a Broncosban lett kezdő, de sehol sem tudott stabilan jó játékot hozni. Prémium csereként viszont volt hozzáadott értéke, két éve a Dolphinsban, tavaly pedig a Lionsben töltötte be a backup QB posztot. 65 kezdőként lejátszott meccsel és 33-32-es győzelmi mutatóval fejezte be a pályafutását.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!