Connect with us

Hír

A Dolphins is a Ravenstől szerzett új edzőt

Nem ért véget a Ravens edzői gárdájának lerablása. Több forrás is arról számolt be, majd a csapat is megerősítette, hogy a Dolphins kinevezte védőkoordinátornak Anthony Weavert, a Baltimore korábbi védőfaledzőjét és segéd-főedzőjét. Nagy fogás ez a csapattól, Weavernek arra is esélye volt, hogy valaki kinevezze főedzőnek.

A 43 éves szakember 2002-ben második körös defensive end volt, a Ravens választotta ki. Összesen 103 meccsen lépett pályára karrierje során a Baltimore és a Texans színeiben, majd szinte azonnal edzőnek állt. Pár év egyetem után a Bills adott neki esélyt a profik között, megfordult a Brownsnál is, 2020-ban pedig a Texans védőkoordinátora lett. Egy év után távozott és aláírt a Ravenshöz, ahol védőfal-edzőként remek munkát végzett.

Idén a Commanders, a Falcons és a Seahawks is hívta főedzői interjúra, de végül egyik csapatnak sem rá esett a választása. Felcsillant a remény, hogy a Ravens meg tudja őt tartani, ami sikerülhetett is volna, ha őt nevezik ki Mike Macdonald helyére védőkoordinátornak, a csapat viszont inkább linebacker edző Zach Orr mellett döntött. Ezek után nem volt meglepő a váltás, csak az volt a kérdés, ki csap le rá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!