Connect with us

Hír

Tom Brady: Meglepett, hogy senkinek nem kellett minden idők legjobb edzője

Tom Brady és Bill Belichick kapcsolata nem volt mindig tökéletesen felhőtlen, de a tisztelet mindig megvolt a két legenda között. Ennek fényében nem meglepő, hogy minden idők legsikeresebb irányítója megdöbbent azon, hogy senki nem nevezte ki minden idők legsikeresebb főedzőjét.

“Nem én döntök a kinevezésekről. Soha nem vettem részt a folyamatban, nem tudom, milyen kritériumoknak kell megfelelni. Ezzel együtt meglep, hogy minden idők legjobb edzőjének nincs munkája. De ez már így van az NFL-ben, az is meglepett, hogy rengeteg csapat nem akart engem, amikor szabadügynök voltam”

– mondta Brady a Let’s Go! podcastban.

Hogy miért nem érdeklődött sok csapat Brady iránt, az jó kérdés, pláne hogy később alaposan rácáfolt minden kétkedőre. Belichick esetében viszont egyértelműnek tűnik a dolog: a legtöbb tulajdonos egyszerűen nem akart olyan korlátlan hatalmat adni neki, mint amihez New Englandben hozzászokott és amihez az új állomáshelyén is ragaszkodott.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tmbb
tmbb
2024-02-09 09:05

azt, hogy ragaszkodott a “korlátlan” hatalomhoz, azt honnan tudjuk?

Köki Laci
Köki Laci
2024-02-09 06:50

Ezt tiszteletből mondta, tudja ő, hogy miért nem kell senkinek. Okos srác és mindenekfelett tisztelettudó.

ThySoul
ThySoul
2024-02-09 05:00

Nyert egy gyűrűt a buccsal, megdöntött minden irányító rekordot de azóta is azon hisztizik hogy nem akarta egyből minden csapat leigazolni ahogy szabadügynök lett :D

No Pyro No Party
No Pyro No Party
2024-02-08 18:20

Minden idők második legjobb irányítója azért nem kicsit elfogult…..

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x