Connect with us

Hír

Jövőre vissza kell vonulnia a Packers CEO-jának

A Packers CEO-ja, Mark Murphy már 2007 óta látja el jelenlegi feladatkörét. Most azonban eljött a visszavonulás ideje, a franchise szabályzata szerint ugyanis jövő nyáron le kell tennie a lantot és átadni a feladatokat másnak.

Erre ő maga világított rá a havi cikkében, amit a Packers hivatalos oldalára írt. Egy gyűlölködő levélre válaszolt, ahol egy szurkoló azt kérdezte, mikor vonul már vissza, mert borzasztóan vezeti a franchise-t, senki sem szereti, sosem volt jó főnök, és még azt is hozzátette, hogy a legrosszabbakat kívánja neki az idős éveire. Murphy erre válaszolva mondta el, hogy a kedves szurkoló örömmel fogadhatja a hírt, hogy 2025 júliusában vissza kell vonulnia a szabályzat szerint.

Ezek szerint 70 éves kor felett már nem lehet senki CEO a Packersnél, Murphy 2025. július 13-án betölti a 70-et, így át kell adnia a terepet valaki másnak. A Packers erre tegnap be is jelentette a terveit a CEO-keresésre, ami elmondásuk szerint 6-9 hónapot ölel majd fel, a fennmaradó időben pedig az utód együtt dolgozik majd Murphy-vel. Felállítottak egy bizottságot, egy tanácsadó céget is felkértek segítségül, hogy összerakják a lehető legjobb jelöltek listáját.

Murphy-re (aki egyébként 1977 és 1984 között játszott is az NFL-ben a Washington színeiben) madártávlatból sok panasz nem lehet Green Bayben, hiszen 16 szezonos regnálása alatt mindössze négyszer nem jutottak be a rájátszásba és ötször egyenesen a konferenciadöntőig meneteltek, egyszer pedig a Super Bowl-győzelem is összejött. Az egyik legstabilabb franchise a Packers minden tekintetben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!