Connect with us

Hír

Trent Williams szerint van még benne pár év

A 49ers 35 éves elit left tackle-je, Trent Williams idén végre eljutott a Super Bowlba, már csak annak megnyerése hiányzik az önéletrajzából. Nagyon kevesen játszanak még ilyen idősen, azonban Williams úgy gondolja, hogy legalább két év van még benne, ha nem több.

“Nem gondoltam még a végére, úgyhogy egyértelműen itt leszek még a következő két évben. Aztán majd újragondolom. Ha vasárnap nyerek, akkor csak még éhesebb leszek a jövő évi sikerre. Ha elérsz valamit, ami ilyen jó érzés, akkor attól függő leszel, nem? Még egyszer el akarod érni. Úgyhogy szerintem attól csak még jobban vissza akarok majd térni.”

– mondta a kiváló left tackle az NBC Sport Bay Areának.

Ugyan nagyon jól hangzó sztori a Super Bowl-győzelem utáni visszavonulás, folyton spekulálnak róla az újságírók, de valójában elvétve találunk csak rá példát. Épp azért, amit Williams mond: ha most a legjobb tudtál lenni, miért ne akarnál jövőre is az lenni?

A támadófalember egyébként szerződés alatt is áll a következő három évre, jövőre 20 millió dollárnyi, két év múlva 22 millió dollárnyi, három év múlva 32 millió dollárnyi oka lehet visszatérni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!