Connect with us

Podcast

Triple Coverage #515 – Kérdezz-felelek, 1. rész

Olyan sok kérdést kaptunk (vagy olyan sokat pofáztunk), hogy kettészedtük az ígért kérdezz-feleleket. Hogy oldja meg a QB-gondját a Patriots vagy a Steelers? Kinek a holtszezonját várjuk a legjobban? Mennyire fontos a scoutok szerepe? Kik a leginkább túl- és alulértékelt QB-k? Melyik csapat esik vissza a legjobban?

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2024-02-20 09:55

Hurts szerintem a leginkább túlértelt, Goff talán aki igazán alulértékelt. Herbert és Allen külön katógória, mindkettő nagyon különleges játékos, mégis kisebb a szerepük a csapat sikerében, mint várnánk, ellentétes okokból. Herbert nem vezér, ez már kijelenthető, és ez nagyon hiányzik a Chargersből, egy hiteles vezéregyéniség. Allen meg túltolja a saját szerepét. Mindent bevállal, de nem bírja el a nyomást és emiatt hihetetlen módon ingadozik. Egy meccsen belül is. Ezek nem fognak szerintem változni ezért mindketten a képességeiktől elmaradó karriert futnak majd be – sajnos. Ami nagy kérdés Stroud és Love kiteljesednek-e, mert velük számolni lehet. Burrow nálam top 2, csak tessék vigyázni rá, de Mahomes jelenleg nagyon messze van. A Rodgers projektre is kiváncsi leszek továbbra is, viszont a Dolphinsban nem hiszek egyelőre. Lamar meg eljut-e valaha a gyűrűig, ha a tavalyi félelmetes brigáddal sem?

Ami még foglalkoztat, Shanahanék most Fieldsel, amíg még van kraft a zseniális skill személyzetben nem próbálnak meg egy SB-t? Mert Purdyvel ez álom marad szvsz, bírom a srácot, de nem ment a PO-ban neki, nagyon nem, kiütköztek a limitációi, még ebben a pazar rendszerben is. Ha józanon értékelik a PO-t, akkor a SB egy hatalmas ajándék volt, nem egy elvesztegetett lehetőség. Nyilván nem lenne népszerű egy azonnali váltás, pedig szerintem nyerő lehetne. Fields mozgékonysága adhatna egy újabb dimenziót a meglévő sok mellé, amit meg dobni kell, ebben a kötött rendszerben, azt még ő is tudná olvasni, ergo meg is tudná dobni, mert a keze nem rossz.

garincsa
garincsa
2024-02-26 08:19

Az az elkapásos kérdés engem is érdekelne és szerintem félre értettétek a kérdést. Nem azzal volt a kérdezőnek baja hogy miért onnan jön a csapat ahol elkapta és miért nem onnan ahová vissza lökték, hanem hogy ha az elkapás érvényes, akkor ilyen esetben ha azonnal kiütik a kezéből a labdát akkor miért nem fumble? Miért kell lépnie vele, ha ebben az esetben már elkapás volt.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x