Connect with us

Hír

Visszavonul a liga egyik legjobb centere

Nem látjuk többet a futballpályákon Ryan Jensent, a Buccaneers kiváló centerét, ugyanis az Instagramon bejelentette visszavonulását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Jensen (@redman7715) által megosztott bejegyzés


Jensen azután döntött így, hogy az utóbbi két szezont gyakorlatilag teljesen kihagyta egy komoly térdsérülés miatt. A 2022-es edzőtáborban elszakadt az ACL, MCL, PCL szalagja és a meniszkusza is, plusz még egy csontja is eltört. Akkor nem műttette meg annak reményében, hogy a rájátszásra visszatérhet majd. Ez így is lett, pályára lépett a wild card körös vereség során, azonban rossz döntés volt a műtét kihagyása, hiszen komplikációk léptek fel a térde kapcsán, ami miatt a teljes 2023-as szezont is kihagyta és ezzel együtt a karrierje is véget ért.

A tavasszal 33 éves Jensent 2013-ban még a Ravens választotta ki a hatodik körben, és végül a negyedik évére beverekedte magát a kezdőbe, és innen nem volt megállás. A 2017-es holtszezonban igazolt Tampába és négy éven át minden meccsen kezdő volt. Ha elit nem is volt teljes karrierjében, egyértelműen a liga jobb centerei közé tartozott, keménysége miatt pedig nagyon kellemetlen ellenfélnek számított.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!