Connect with us

Hír

Saleh el akarta venni a stáb telefonjait, hogy kiderítse ki szivárogtatott infókat az újságíróknak

A Jetsnek elég katasztrofális szezonja volt sok-sok pályán belüli és pályán kívüli problémával, botránnyal. A legérdekesebb talán az volt, amikor valaki megszellőztette, hogy Zach Wilson nem igazán szeretne visszatérni a kezdőbe, miután egyszer már leültették és mivel féltette az egészségét a támadófal mögött.

Ezt Robert Saleh a nyilvánosság előtt természetesen tagadta, azonban most Dianna Russini és Zach Rosenblatt kijött egy sztorival, aminek részeként beszámoltak róla, hogy Saleh-t annyira felbosszantotta ez az egész, hogy azzal fenyegette meg a stábot, hogy elveszi és átkutatja a telefonjukat, ha a szivárogtató nem vállalja fel tettét. A stábtagok nem hittek a fülüknek és elámultak, hogy Saleh mennyire rákattant erre a témára.

Egyébként a szezon során Aaron Rodgers a Pat McAfee show-ban is beszélt arról, hogy nem ez volt az első szivárogtatós eset, és hogy ez így nem mehet egy győztes kultúrában, ezen egyértelműen változtatni kell.

Ez az egész sztori nagyon rossz fényt vet a teljes Jetsre és Saleh-ra is, aki alatt elég forró lesz a kispad jövőre. Ha nem sikerül eredményt elérniük, gyakorlatilag biztosra vehető a menesztése egy év múlva ilyenkor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!