Connect with us

Hír

A 49ers elhappolná a Lions tight endjét

Olyan dolog történt pénteken az NFL-ben, ami olyan ritka, mint a fehér holló: egy korlátozott jogú szabadügynöknek (RFA) ajánlatot tett egy másik csapat. Egész konkrétan a 49ers szeretné elhappolni a Lionstől a tight end Brock Wrightot – írja az NFL Media. Az ajánlatuk pedig három évre $12 millióról szól Dave Birkett információi szerint.

A Lions korábban eredeti körös RFA tendert rakott Wrightra, ami azt jelenti, hogy egy évre $2,985 milliót fizetnének neki. Azonban ilyenkor a többi csapatnak lehetősége van ajánlatot tenni a tight endnek. Ha ő ezt elfogadja (ami most megtörtént), akkor a Lionsnek öt napja van döntenie a kérdésben. Ha megadják ugyanezeket a feltételeket (tehát a 3 évre $12 milliót), akkor Wright marad Detroitban, ha viszont nem, akkor Wright távozik, a Lions pedig nem kap semmilyen kompenzációt. Ha mondjuk egy második körös tendert raktak volna rá, akkor az drágább lett volna ($4,89 miolió), de szinte biztosan nem vitték volna el (mert akkor 2. kört kaptak volna a kérő csapattól).

Wright egyébként egy blokkoló tight end, hiszen mindössze 91 yard és egy TD került tavaly a neve mellé 14 mérkőzés alatt. A blokkolási feladataiban viszont kiváló, és a 49ersnek szüksége is van egy ilyenre George Kittle mögé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!