Connect with us

Hír

A Colts többet ajánlott, de Danielle Hunter a Texanst választotta

Danielle Hunter idén elhagyta a Vikings csapatát, a piacon pedig a Texanst választotta két évre $49 millióért, amiből $48 millió garantált. Most az ESPN azonban arról számolt be, hogy a Colts többet ajánlott a csoportriválisnál, azonban Hunter mégis a houstoniakat választotta.

Az ilyen híreket mindig fenntartásokkal kell kezelni, hiszen ugyan lehet, hogy tényleg többet ajánlottak, de lehet, hogy kevesebb garantálttal, vagy a több pénz csak nehezen megszerezhető ösztönzők révén lett volna elérhető, szóval a pontos ajánlat hiányában messzemenő következtetéseket nem érdemes ebből levonni.

Hunter egyébként Houston környékén nőtt fel, és el is mondta, hogy fontos volt számára, hogy közelebb legyen a családjához és a barátaihoz. Ennek tudatában elképzelhető, hogy tényleg jobb szerződést kapott volna a Coltstól, azonban vélhetően nagy különbség nem volt, így pedig inkább hazatért.

Mindenesetre az érdekes információ, hogy a Colts próbált leakasztani a piacon egy nagy halat. Eddig ugyanis azt hihettük, hogy nem is nagyon próbálkoztak, hiszen senki érdemlegeset nem igazoltak.

Az ég szerelmére, csinálj már valamit! – Colts FA-értékelő

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!