Connect with us

Hír

A fél kezdőjét kivágja a Bills

A Bills úgy kezdte a tegnapi napot, hogy 40 millió dollárral lépte túl a fizetési plafont. Ez viszont már sokáig nem mehetett így tovább, aminek meg is lett a következménye: a csapat többek között kivágta a kezdő center Mitch Morse-t, a visszahordó/elkapó Deonte Hartyt, a corner Tre’Davious White-ot és a safety Jordan Poyert, írja minden releváns forrás.

Zárul a Super Bowl ablak – Bills FA-kitekintő

A 32 éves Poyer 2017-ben került a csapathoz, Pro Bowler és All-Pro is lett a Bills játékosaként, tavaly 16 meccsen kezdett. Már egyértelműen túl van pályája csúcsán, de még mindig egy átlagon felüli szinten teljesített, így a távozása komoly érvágás (pláne úgy, hogy egy másik safety, Sirian Neal is lapátra került). Ez már nem feltétlenül mondható el White-ról, aki bár fénykorában elit volt, de utoljára igazán jól még 2020-ban teljesített, azóta pedig soha nem tudott végigjátszani egy alapszakaszt: 630-449-182 snapen volt a pályán az elmúlt három évben, mindezt átlag 17 milliós fizetésért.

Harty elkapóként nem sok vizet zavart, de visszahordóként elég jól játszott, tavaly volt egy 96 yardos punt return TD-je. Morse ellenben egy kiváló center, 2019 óta a csapat minden meccsén kezdett és bőven megérte azt a 8,5 milliót, amit rajta spórolt a Bills. Továbbá távozott a cserefutó Nyheim Hines is, illetve a gárda átalakította a corner Rasul Douglas szerződését, spórolva utóbbival 2,5 millió dollárt idén.

Mindezen lépéseknek köszönhetően nagyjából 25 millió dollárt szabadított fel a Bills, de még mindig kellene legalább 15 milliót, hogy beférjen a plafon alá.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2024-03-07 05:22

Mondjuk ezek közül egyedül Morse aki miatt fáj a szívem, és ott is csak azért mert hosszú évek után sikerült egy ertelmes falat összetákolni erre egyből megbontják lol (bár gondolom Allen megszokta hogy folyton menekülnie kell szóval no para)

Hartyt meg Hinest sosem tudták értelmesen használni, Whitenak az elmúlt két évben annyi jó meccse volt mint nekem, Poyernek kb két éve nyugdíjasnak kéne hogy legyen, Neal meg világ életében egy ST játékos volt (annak meg drága).

Pedro44
Pedro44
2024-03-07 11:00

“A fél kezdőjét kivágja a Bills” a bulváros túlzások nélkül is elolvassuk a cikket, ne menjetek már ebbe az irányba.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x