Connect with us

Hír

A fél kezdőjét kivágja a Bills

A Bills úgy kezdte a tegnapi napot, hogy 40 millió dollárral lépte túl a fizetési plafont. Ez viszont már sokáig nem mehetett így tovább, aminek meg is lett a következménye: a csapat többek között kivágta a kezdő center Mitch Morse-t, a visszahordó/elkapó Deonte Hartyt, a corner Tre’Davious White-ot és a safety Jordan Poyert, írja minden releváns forrás.

Zárul a Super Bowl ablak – Bills FA-kitekintő

A 32 éves Poyer 2017-ben került a csapathoz, Pro Bowler és All-Pro is lett a Bills játékosaként, tavaly 16 meccsen kezdett. Már egyértelműen túl van pályája csúcsán, de még mindig egy átlagon felüli szinten teljesített, így a távozása komoly érvágás (pláne úgy, hogy egy másik safety, Sirian Neal is lapátra került). Ez már nem feltétlenül mondható el White-ról, aki bár fénykorában elit volt, de utoljára igazán jól még 2020-ban teljesített, azóta pedig soha nem tudott végigjátszani egy alapszakaszt: 630-449-182 snapen volt a pályán az elmúlt három évben, mindezt átlag 17 milliós fizetésért.

Harty elkapóként nem sok vizet zavart, de visszahordóként elég jól játszott, tavaly volt egy 96 yardos punt return TD-je. Morse ellenben egy kiváló center, 2019 óta a csapat minden meccsén kezdett és bőven megérte azt a 8,5 milliót, amit rajta spórolt a Bills. Továbbá távozott a cserefutó Nyheim Hines is, illetve a gárda átalakította a corner Rasul Douglas szerződését, spórolva utóbbival 2,5 millió dollárt idén.

Mindezen lépéseknek köszönhetően nagyjából 25 millió dollárt szabadított fel a Bills, de még mindig kellene legalább 15 milliót, hogy beférjen a plafon alá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!