Connect with us

Hír

Zach Ertz a Commandersé, hosszabbított elit rúgójával a Texans

Alig egy hét és kezdődik a szabadügynök piac, de addig is zajlik az élet az NFL-ben. Összegyűjtöttük a tegnapi nap legfontosabb rövidhíreit.

Tisztogatás – Seahawks FA-kitekintő

A Texans 3 évre 15,9 millió dollárért hosszabbított a kiváló rúgó Ka’imi Fairbairnnel. A játékos 31-ből 29 mezőnygólt értékesített 2022-ben, tavaly pedig 27/28 volt a mérlege, és azt az egy rúgást is 50+ yardról hagyta ki.


A Bills visszaigazolta a csere támadófalember David Edwardsot és a punter Maat Haackot. Sovány vigasz ez azok után, hogy három fontos kezdő és több kiegészítő játékos is lapátra került.

A fél kezdőjét kivágja a Bills


A Seahawks kivágta a DT Bryan Mone-t, spórolva ezzel 5,39 millió dollárt. A korábbi draftolatlan játékos 2022-ben elszakította az ACL-ét, tavaly pedig egy snapen sem játszott.


A Commanders egy évre leigazolta a tight end Zach Ertzöt, írja Tom Pelissero. A 33 éves támadó a 2023-as szezont még a Cardinals játékosaként kezdte meg, de hét meccsen csak 27 elkapása, 187 yardja és egy TD-je volt, így kérte a kivágását. A kérését teljesítette a csapat, de senkinek nem kellett. Az NFC-döntő előtt a Lions ugyan leigazolta, de nem lépett pályára. Sok már nincs a tankjában.


Az Eagles kivágta a corner Avonte Maddoxot. Érdekes döntés, ugyanis a döntéssel kevesebb mint 2 millió dollárt spórol a csapat, ha pedig post-june küldi el a védőt, akkor a felszabaduló összeg csak a nyáron kerül jóváírásra. A 2018-ban negyedik körös játékos egész karrierjét Philadelphiában töltötte, egy korrekt szintre képes, jó piaca lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!