Connect with us

Hír

A két top pass rushere mellett a két legjobb elkapóját is árulja a Chargers

A fizetési plafon nagy úr, pláne ha valaki nem olyan rutinos annak alakításában, mint a Saints (vagy csak nem hajlandó értelmetlenül feláldozni a jövőt). A Chargers új menedzsmentje emiatt nagyon nehéz helyzetben van, aminek eredményeképp nemcsak a Khalil Mack-Joey Bosa pass rusher duót, de a Mike Williams-Keenan Allen elkapó párost is árulja.

Nehéz holtszezon vár az új vezetőségre – Chargers FA-kitekintő

Az nem valószínű, hogy mind a négy játékos távozik, de az szinte biztos, hogy mindkét posztról legalább egy sztárnak mennie kell, hogy beférjen a csapat a fizetési plafon alá (jelenleg effektíve 30 millió dollárral lépi túl a határt a gárda). Ami az elkapókat illeti, Breer információi szerint több csapat is puhatolózott már Williamsszel és Allennel kapcsolatban, és bár a Chargers inkább előbbitől válna meg, de minden ajánlatot meghallgat.

A 31 éves Allen a szerződése utolsó évében jár, 23,1 millió dollárt keresne idén, a kivágásával vagy elcserélésével a teljes összeget megspórolná a gárda. A 29 éves Williams is szabadügynök lenne jövőre, ő 20 milliót visz haza a jelenlegi szerződésével és ezt az összeg teljes egészében felszabadulna, ha elküldik vagy elcserélik. Mindkét elkapó képes top szinten teljesíteni (ki-ki a maga szerepkörében), de az extrém magas fizetésük és előnytelen szerződésük miatt nehezen elképzelhető, hogy bárki is cserélne értük, pláne úgy, hogy a Chargers kényszerhelyzetben van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!