Connect with us

Hír

A Chargers várja az ajánlatokat Joey Bosára és Khalil Mackre is

A Chargers még bő 20 millióval lépi túl a fizetési plafont így három nappal a ligaév kezdete előtt (amikortól kötelező beférniük a sapkába), szóval a következő napokban komoly döntéseket kell meghozniuk. Valamit biztosan kezdeniük kell a Keenan Allen, Mike Williams, Joey Bosa, Khalil Mack négyes szerződésével, ugyanis ők együtt $140 milliót foglalnak jelen állás szerint a capből (tehát a cap felét elviszik).

Nehéz holtszezon vár az új vezetőségre – Chargers FA-kitekintő

Most Dianna Russini arról számolt be, hogy Bosa és Mack kapcsán is várják az ajánlatokat, nyitottak bármelyik pass rusher elcserélésére. Ez egyfelől nem túl meglepő, várni lehetett valamelyikük elboltolását, másfelől viszont a cap helyzeten egyelőre nem segítene, hiszen a cserék hivatalosan csak a ligaév kezdetén mehetnek végbe, viszont még előtte be kellene férniük a sapkába. Persze ha kivágják Mike Williamst, akkor már majdnem meg is vannak, valamelyik pass rusher elcserélése pedig a plusz elkölthető összeget jelentené a piacon.

Bosa elcserélése után egyébként $14,4 milliót spórolnának, Mack esetében pedig $23,2 millió ez az összeg. A ligában egyelőre kivárnak a cserével kapcsolatban, hátha valamelyiküket kivágja a Chargers. Mindkét pass rushernek van bónusza március 15-én, szóval még előtte kell nyélbe ütniük egy cserét, utána csak 7-, illetve 5,5 millióval kevesebb spórolással lehetne őket elküldeni.

Mindkét játékos megtartása és elcserélése mellett lehet érvelni, nehéz megmondani, végül ki kerül lapátra. Mack játszott jobban tavaly, ráadásul ő nem is sérülékeny, míg Bosa a fiatalabb játékos, akiben talán több potenciál is van. Mindketten viszont gyakorlatilag biztosan nem maradnak a csapat tagjai 2024-re.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!