Connect with us

Hír

A Packers fizetéscsökkentésre akarja rávenni Aaron Jonest

A futók helyzete nem egyszerű a mai NFL-ben, látjuk ezt például abból is, hogy tele lesz idén a piac jobbnál jobb futókkal (mégsem várhatnak nagy fizetést). Aaron Jones is áldozatul eshet a futók elértéktelenedésének, ugyanis a Packers fizetéscsökkentésre szeretné rávenni a legjobb running backjét – írja a Milwaukee Journal Sentinel.

Jones idén, szerződése utolsó évében $11,1 milliót keresne, a sapkából pedig $17,57 milliót foglalna, ráadásul a korábbi átalakítások miatt még jövőre is lenne $6,6 millió halott pénz utána. A csapat szeretné megtartani, de csak olcsóbban, ami nem lesz olyan egyszerű, hiszen Jones és ügynöke nyilván annyit azért szeretne hazavinni, amit a piacon is kaphatna, ami tegyük fel $8 millió körül mozogna. Szóval ha így nézzük, akkor egy $3 milliós fizetéscsökkentés lehetne mindkét félnek elfogadható.

Viszont ha nem tudják ezt kialkudni, akkor állítólag a Packers ki fogja vágni Jonest a ligaév kezdete előtt. Ezzel a lépéssel $5,2 milliót spórolnának.

Jones hat meccset hagyott ki sérülés miatt és még párszor limitált volt, vélhetően ezért szeretnék csökkenteni a fizetését (meg mert már 30 éves lesz a szezon második felében), azonban amikor pályán volt, akkor kiválóan teljesített. Összesen 656 yardot futott, de ezt 4,6 yardos átlaggal tette, és a rájátszásban volt két darab 100+ yardos meccse.

Ha kivágnák, akkor mindenképp új futó után kellene nézniük, hiszen AJ Dillon szerződése is lejár és vélhetően nem fogják újraigazolni. Plusz kérdés, hogy találnak-e jobb futót abból a bő $5 millióból, amit megspórolnának Jones elküldésével. Szóval a leglogikusabb megoldásnak az tűnik, hogy a fent jósolt körülbelül $3 milliós fizetéscsökkentésre rá tudják venni, aztán majd a drafton hoznak egy futót a 3-4. körben a jövőre való tekintettel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!