Connect with us

Hír

Tyron Smith elhagyja a Cowboyst

13 év után elhagyja a Cowboyst Tyron Smith, állítja Ian Rapoport. A left tackle szerződése lejárt a csapattal, karrierje során először tesztelni fogja a piacot.

Smith a 2011-es draft kilencedik választási jogával került a Cowboyshoz és nagyon hamar a liga egyik, ha nem a legjobb tackle-jévé vált. 2013 és 2016 között minden évben All-Pro volt, később az évtized álomcsapatába is beválasztották. Egészségesen még mindig elit szinten képes teljesíteni, nem véletlenül lett tavaly is második csapatos All-Pro, csak sajnos nagyon ritkán egészséges.

Legutóbb 2015-ben játszott végig egy teljes alapszakaszt, 2020 óta pedig 37 mérkőzést hagyott ki. Ennek ellenére elég jó piaca lehet, rövid távon óriási erősítést jelentene egy olyan contendernek, mint például a Jets vagy a Chiefs.

A Cowboys támadófala így azért nagyot gyengülhet, hiszen mellette a center Tyler Biadasz is szabadügynök, a jobb tackle poszton Terence Steele pedig elég gyenge idényen van túl. Szóval egy center és igazából két tackle kellene a csapatnak, vagy ha kimozgatják Tyler Smith-t guardból tackle-be (eredetileg Tyron Smith utódjának draftolták), akkor meg értelemszerűen a helyére guard posztra fog kelleni valaki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!