Connect with us

Hír

A Ravens top2-es szerződést adott az elit DT-jének

A Ravens sem húzta az időt és szinte azonnal hosszabbított a franchise tagelt Justin Madubuike-vel. A kiváló defensive tackle 4 évre 98 millió dollárért írt alá, amiből 75,5 millió dollár valamilyen formában garantált, 53,5 millió pedig teljesen garantált. Ezzel Aaron Donald után ő lett a liga legjobban kereső játékosa a poszton.

Minden a falakkal kezdődik – Ravens FA-kitekintő

A 26 éves játékos 2020-ban a Ravens harmadik köröse volt. Az első három évében nem sok vizet zavart, viszont folyamatosan fejlődött és egyre több lehetőséget kapott. A tavalyi szezonban aztán berobbant, a rájátszást is figyelembe véve 77-szer generált nyomást és 15 sacket jegyzett a PFF adatai alapján, az egyik legjobb pass rusher DT volt a ligában.

Egy ilyen elit szezon után ekkora szerződést adni neki egy kicsit talán kockázatos, pláne hogy bár éves átlagban 7 millióval elmarad Donald mögött, de az övé jelenleg a legmagasabb teljesen garantált tartalom a mezőnyben, és sima garantáltban is vezeti a rangsort. Utoljára ennyire top szerződést még Ndamukong Suh kapott 2015-ben, vagyis nagyon odatette magát a Ravens.

Ennek az üzletnek egyébként Chris Jones és Christian Wilkins örülhet, akik jó eséllyel ezt akarják majd felülmúlni a piacon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!