Connect with us

Hír

Két nagynevű veteránt is kivágott a Steelers

A Steelersnél a legnagyobb sztori Russell Wilson látogatása és potenciális szerződtetése, azonban mindeközben is zajlik a munka a csapatnál. Kivágtak ugyanis két nagynevű veteránt, a cornerback Patrick Petersont és az elkapó Allen Robinsont – számolt be az ESPN.

A korábbi 1/5-ös, háromszoros All-Pro és nyolcszoros Pro Bowler Peterson már 34 éves lesz júliusban. Furcsán hangzik, de kész csoda, hogy végigjátszotta a szezont ilyen idősen, hiszen a ligában mindössze hárman töltötték be a 31. életévüket és játszottak jelentős snapeket szélső cornerbackként. Persze Petersonnak sem ment már a játék, gyengén teljesített, így próbálgatták a slotban és safetyben is, de ezek sem jöttek be. A menesztésével $6,85 milliót spórolt a csapat, így nem igazán volt kérdés, hogy mi a helyes lépés.

Peterson mellett Robinson is tavaly érkezett, ő a Ramstől egy csere keretében, de már akkor sem tűnt jó ötletnek, hiszen az utóbbi években az ő játéka is alaposan visszaesett. Most $10 milliót spórolnak az elküldésével, így ez is teljesen várható lépés volt. Tavaly minden meccsen kezdett, ennek ellenére mindössze 280 yard került a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!