Connect with us

Hír

A Steelers mégis érdeklődik Russell Wilson iránt

A Steelers részéről eddig nagyon felemás riportok érkeztek az irányítóhelyzettel kapcsolatban. Volt már szó arról, hogy érkezhet egy veterán QB (például Ryan Tannehill), de ennek az ellenkezőjéről is lehetett olvasni, mondván Kenny Pickett vagy Mason Rudolph lehet a megoldás. Talán Pittsburgh-ben sem döntötték még el a dolgot, az azonban biztos, hogy Russell Wilson a következő napokban találkozik a csapat képviselőivel (via Pittsburgh Post-Gazette).

Kell egy irányító – Steelers FA-kitekintő

Az nem kérdés, hogy a Steelersnek problémái vannak a QB-poszton, de azzal már lehetne vitatkozni, hogy Wilson mennyivel rendelkezik több potenciállal, mint a korábbi első körös Pickett. A 35 éves irányítónak a statisztikái nem voltak rosszak tavaly, ha csak a 26 TD-t és a 8 INT-t nézzük, de a legrosszabb kezdők közt volt mutatott játékban, nagyon limitálta a Broncos támadósorát.

Az ugyanakkor mellette szól, hogy az idei fizetését a Broncos állja, így bárhová is ír alá, azt jó eséllyel veteránminimumért teszi. Bár pont emiatt elég nagy lehet iránta az érdeklődés, vagyis jó eséllyel csak akkor hajlandó elköteleződni bármelyik csapat mellett, ha a kezdőt garantálják neki. Ha végül a Steelers leigazolja, vélhetően ezzel számolhatunk.

A pittsburgh-iek mellett a Raiders lehet még a legreálisabb opciója Wilsonnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!