Connect with us

Hír

A Saints kivágja Michael Thomast, de hosszabbít Tyrann Mathieu-val

A Saints még mindig küzd azért, hogy beférjen a fizetési plafon alá, ugyanakkor győzni is akar, így kompromisszumos megoldásként hosszabbított a kezdő safety Tyrann Mathieu-val, írja minden releváns forrás. A védő egy két éves, 13 millió dolláros szerződést írt alá az eddigi információk alapján.

Tovább tekeredik a negatív spirál – Saints FA-kitekintő

A New Orleans-i Mathieu májusban lesz 32 éves, túl sok már nincs a tankjában. Ugyanakkor még mindig egy korrekt játékos, évi 6,5 millió dollárt megér, pláne hogy egyrészt Marcus Maye kivágása miatt már így is vékony volt a poszt, másrészt ezzel jó eséllyel jelentősen sikerült csökkenteni az idei 12 millió dolláros cap hitjét.

További Saintsszel kapcsolatos hír, hogy a csapat az új ligaév kezdete után elküldi az elkapó Michael Thomast. A korábbi elit WR az elmúlt években alig volt pályán a rengeteg sérülés miatt, 31 évesen már nem várható tőle semmi extra, így teljesen érthető a döntés. Spórolni mondjuk nem fog rajta semmit a Saints, sőt a korábbi átalakítások miatt 20,3 millió dollár DM marad utána (mivel ez az idei plafonba nem fér bele, így jó eséllyel ez egy post-june könyvelés lesz). Persze ez nem nagy újdonság, tekintve hogy a Saints amúgy is úgy alakította ki Thomas szerződését, hogy ezen a ponton szinte biztosan ki fogja vágni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!