Connect with us

Hír

A Texans drágán, a Dolphins korrekt áron igazolt linebackert

Azeez Al-Shaair ismét együtt fog dolgozni DeMeco Ryansszel, a linebacker ugyanis aláírt a Texanshoz. A szerződés három évre szól és 34 millió dollárt ér, ami egy elég jelentős túlfizetésnek számít. A korábbi draftolatlan újonc a 49ersben egy korrekt futás elleni védő volt, illetve egy fél szezonon keresztül úgy tűnt, hogy három downos LB-ként is simán megállja a helyét. Tavaly a Titans le is igazolta, és bár futás ellen továbbra is rendben van, coverage-ben nagyon gyenge, így 11+ milliót nem nagyon ér.

Kezdjünk el építkezni – Texans FA-kitekintő

A Dolphins is szerzett egy LB-t, mégpedig Jordyn Brookst 3 évre 30 millió dollárért. A korábbi első körös védő futás ellen képes jó teljesítményre, illetve kifejezetten jól lehet blitzekhez használni, de passz ellen ő sem kifejezetten jó, volt olyan éve, amikor 1010 yardot engedett az ellenfél játékosainak. Ezzel együtt tehetségesebb, mint Al-Shaair, van benne fejlődési potenciál és a megfelelő rendszerben lehet belőle egy jó három downos kezdő.

A csapat emellett leigazolta a center Aaron Brewert három évre 21 millió dollárért. A 26 éves játékos passzblokkolásban nem jó, az elmúlt két évben 10 sacket és 70 nyomást engedett, de futásblokkolásban kiváló, hasznos eleme lehet a Dolphins támadósorának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!