Connect with us

Hír

Az elmúlt órák jelentősebb eseményei

A legfontosabb történésekről már beszámoltunk külön hírek formájában, most pedig összegyűjtöttük a kevésbé jelentős igazolásokat.

ÉLŐ Szabadügynök fesztivál 2024 – -1.nap

A Browns visszaigazolta a védőfal közepére Maurice Hurstöt egy évre maximum $3,2 millióért. A Bucs ugyanezt tette Greg Gainesszel, aki 3,5 milliót kereshet idén.


A Patriotstól távozó Mack Wilson három évre $12,75 millióért megy Arizonába. Korrekt linebacker hiányposztra.


Az Eagles leigazolta a csere LB Zach Baun-t, a Dolphins ugyanezt tette egy másik linebackerrel, Anthony Walkerrel, míg a 49ers megtartotta az elkapó Jauan Jenningst egy második körös RFA-tenderrel.


A Bills megtartotta a csere pass rusher AJ Epenesát. A Chargers pedig leigazolta a korábbi Seahawks tight end Will Dissleyt 3 évre 14 millióért.


A Commanders 3 évre maximum 36 millió dollárért leigazolta Frankie Luvut. A 27 éves, korábbi draftolatlan játékos az elmúlt két évben nagyon jól teljesített a Panthersben, főleg futás ellen és blitzelésben volt jó.


A rúgó Will Lutz nem igazol a Jaguarshoz, marad Denverben. Az elkapó és főleg visszahordó Devin Duvernay viszont Jacksonville-be költözik két évre $8,5 millióért, illetve a safety Darnell Savege is átteszi a székhelyét Floridába, ő 3 évre 21 millió dollárért.


A Colts két évre visszaigazolta Tyquan Lewist. A korábbi második körös pass rusher két év alatt 12 milliót kereshet. A Chargers pedig megszerezte a korábbi Ravens futó Gus Edwardsot.


A Texans is bepróbálkozik a korábbi 1/3-as Jeff Okudah-val. A Lionsnek és a Falconsnak nem sikerült belőle játékost faragni, de talán a Houstonnak szerencséje lesz. A védő egy év alatt maximum 6 millió dollárt kereshet.


A Patriots három évre maximum 17,25 millió dollárért leigazolta a futó Antonio Gibsont. DeVante Parkernek viszont minden bizonnyal véget ér a New England-i kalandja, ha nem sikerül elcserélni, akkor kivágja az elkapót a csapat.


A Vikings leigazolta a pass rushen Andrew Van Ginkelt. A védő két évre $20 millióért érkezik, amiből $14 millió garantált. Brian Flores alatt játszott korábban a Dolphinsban és jól is teljesített.


Falembert igazolt a Giants. A Packerstől távozó guard, Jon Runyan három évre $30 millióért költözik a Nagy Almába. Emellett Jermaine Eluemunor is érkezik két évre $14 millióért. Vagy cseretackle lesz, vagy Evan Nealt beviszik guardba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!