Connect with us

Hír

A Vikings igazolta le Aaron Jonest

D’Andre Swift után egy újabb futó vált csapatot az NFC North-ban. A Packerstől nemrég elküldött Aaron Jones egy évre 7 millió dollárért írt alá a Vikingshoz. A futó nagyjából ennyit keresett volna Green Bay-ben, ha hajlandó belemenni a csapat által kért 50 százalékos fizetéscsökkentésbe.

A korábbi ötödik körös, lassan 30 éves Jones még mindig egy jó futó. Tavaly sokat volt sérült, de így is 4,8 yardos átlaggal termelt a földön és karrierje során soha nem volt 4,5-nél rosszabb átlaga (háromszor lépte át az 1000 yardos határt, a rájátszással együtt az elmúlt öt évben 5266 yardot és 40 TD-t szerzett a földön). Elkapásokban is hasznos és blokkolni is elég jól tud – ha egészséges tud maradni, akkor komoly előrelépést fog jelenteni Alexander Mattisonhoz képest.

 

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2024-03-12 16:29

Darnold mellett lesz folga.

Zoard
Zoard
2024-03-12 13:58

Hát így végül szerintem semelyik félnek nem jól jött ki. Talán azt remélte többet kap a piacon.
A Packersnél sem biztos hogy jól jött ki a lépés ezzel, nem tudni Jacobsnak mekkora lett a fizuja és mennyit fog érni a fizetéséhez képest.
Jonesban azért jó volt hogy tudott elkapni is.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Zoard
2024-03-12 15:43

Valaki a Jacobs igazolásnál leírta, hogy Jacobs és Jones milyen számokat hozott össze az elmúlt évben. Nincs szignifikáns különbség az elkapásoknál. Ugyanakkor Jones jobb yard/play átlagot hozott.
Igazság szerint nem igazán értem Jonest, hogy kb ugyanannyi pénzért miért ment át. Hacsak nem volt a háttérben még valami.
Vagy esetleg az újabb paycut-tal már túlságosan sértve érezte magát, és úgy volt vele, hogy akkor inkább máshol keresi meg azt a pénzt.

Zoard
Zoard
Reply to  Krisztian Fekete
2024-03-15 08:23

Lehet az van amit írsz. Elromlott a dolog.
Amúgy pedig jobb eredményekre csapatszinten GB-ben lett volna esélye.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x