Connect with us

Hír

Újabb guardot tömött ki a Panthers, végre a Jets is erősíti a támadófalát

A guard piac hatalmasat ment a piac nyitásakor, sokan kaptak hatalmas szerződést. A Panthers kettő ilyet is kiosztott és összesen 153 milliót költött el a posztra. A 100 milliós Robert Hunt után ugyanis leigazolták a Seahawkstól távozó Damien Lewist is négy évre $53 millióért, amiből $26,2 millió teljesen garantált – írja Ian Rapoport. Lewis egy nagyobb darab, nem igazán mozgékony játékos, akinek a futásblokkolás az erőssége.

A Panthers láthatóan prioritásként kezeli, hogy jobb falat húzzon fel Bryce Young előtt, érthető módon a tavalyi szezonból kiindulva. Ez a két guard igazolás egyébként azt is jelenti, hogy vélhetően Austin Corbett bemozog majd centerbe. Ezzel kialakult a kezdő támadófal Carolinában, már csak az elkapókat kéne megoldani.


A Jetsről is azt gondoltuk, hogy nagy erőket mozgósít majd a támadófalának megerősítésére, azonban egyelőre még nem vetették bele túlságosan magukat a piacba. Tackle még nem érkezett, de legalább már egy guard igen, méghozzá a Ravenstől távozó John Simpson, aki két évre $18 millióért írt alá – számolt be az NFL Media.

Lewishoz hasonlóan neki is a futásblokkolás az erőssége, pass protectionben azért akadnak problémái. A Raidersnél kezdte karrierjét, ott nem igazán ment neki, olyannyira, hogy gyakorlócsapatos is lett egy időre, viszont a Ravensnél már jobban nézett ki. A kezdő belső támadófala így megvan a Jetsnek, azonban még két tackle-re szükségük lenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!