Connect with us

Hír

Az Eagles kivágta kezdő slot cornerét

Az Eagles menesztette kezdő slot cornerét, Avonte Maddoxot – írja Adam Schefter. A sapkában sokat nem spórolnak ezzel, mindössze $2 milliót, és be is kell nyelni $7,7 millió halott pénzt a korábbi átalakítások miatt, de legalább kifizetésben spórolnak $6,8 milliót. Elképzelhető, hogy post june-1 könyveléssel menesztik, ami azt jelentené, hogy majd nyáron felszabadul $7,7 millió, és a halott pénz nagy részét majd jövőre könyvelik el.

A 2018-ban negyedik körös Maddox a tavalyi évet megelőző pár szezonban a jobb slot cornerek közé tartozott, tavaly azonban 14 meccset ki kellett hagynia és amikor visszatért, akkor sem nézett ki jól (mondjuk az egész védelemben szinte senki akkor). A korábbi években is voltak kihagyott meccsei, bár inkább ilyen 2-4 hetek, mindenesetre az elérhetőség is fontos. A helyén sok mindenkit kipróbált a csapat, de mindegyik kudarc volt.

Állítólag lehet, hogy visszaigazolják majd olcsóban, vagy a másik opció, hogy a fogadásai miatt tavaly eltiltott Isaiah Rodgers – akit a Coltstól való menesztése után szedett fel az Eagles – veszi majd át a helyét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!