Connect with us

Hír

A Broncos engedélyezte Russell Wilsonnak, hogy már kivágása előtt tárgyaljon csapatokkal

Russell Wilsonnak hamarabb kezdődik a piac, mint gondoltuk. A Broncos ugyanis hivatalosan csak a ligaév kezdetén fogja meneszteni (könyvelési okokból), a csapat viszont engedélyezte az irányítónak, hogy már most egyeztessen már franchise-okkal, akár az ő városaikban – írja Adam Schefter.

A 35 éves irányítónak a statisztikái nem voltak rosszak tavaly, ha csak a 26 TD-t és a 8 INT-t nézzük, de a legrosszabb kezdők közt volt mutatott játékban, nagyon limitálta a Broncos támadósorát.

Nagyon érdekes lesz nézni, hogy milyen piaca lesz a QB-nak. Könnyen lehet, hogy veteránminimumért fog majd eligazolni valahová, ugyanis bármennyit keres, az az ő szemszögéből majd csak levonódik a Broncos által állt fizetéséből, szóval neki pénzügyileg teljesen mindegy, hogy mennyit kap az új csapatától, hiszen összességében nem fog többet keresni, mint amennyit a Denver adott neki. Akkor meg miért ne tolna ki volt munkaadójával, és segítse az újat azzal, hogy $1,2 millióért ír alá?

A potenciális kérők sorát nehéz lenne megállapítani, talán a Raiders tűnik a legvalószínűbbnek, hiszen Aidan O’Connell jelenleg a kezdőjük, a drafton is nekik az egyik legnehezebb QB-t találniuk az 1/13-as pickről indulva, plusz amikor elcserélték Seattle-ből, akkor Wilson a Raiderst is megnevezte, mint állomáshely, ahová szívesen kerülne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!