Connect with us

Hír

Az NFL megnyomja a karácsonyt, szerdán is rendeznek majd meccseket

Az NFL a karácsony felett is át akarja venni a hatalmat. Korábban ez főleg az NBA terepe volt az USA-ban, azonban az utóbbi években hétvégére esett a decemberi ünnep, így amerikaifutball-mérkőzéseket is rendeztek ekkor. A nézettség pedig az egekben volt, úgyhogy Roger Goodellék úgy döntöttek, hogy idén megnyomják a karácsonyt még akkor is, ha az a hét közepére esik.

Az NFL bejelentette, hogy idén december 25-én, tehát karácsony napján két mérkőzést is rendeznek majd. Várhatóan ezek nem esti, hanem délutáni meccsek lesznek amerikai idő szerint. Ennek oka, hogy tavaly a magyar idő szerinti 19 órás meccs volt a legnézettebb, majd a 22:30-as következett, és a legkevesebben a szuperrangadó Ravens-49erst nézték, ami az esti sávban, tehát magyar idő szerint hajnalban volt (bár még ezt is nagyon sokan követték).

Korábban úgy gondolta az NFL, hogy nincs értelme kedden vagy szerdán meccset játszani karácsony miatt, de ezek a nézőszámok megváltoztatták a gondolkodásukat. Persze ez a játékosoknak biztos nem tetszik majd, és nem csak azért, mert nem tölthetik a családjukkal a karácsonyt, hanem mert nagyon kevés pihenőjük lesz két találkozó között.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!