Connect with us

Hír

Tragikus híreket kapott a Saints

Még tavaly decemberben írtunk arról, hogy Saints kiváló tackle-je, Ryan Ramczyk olyan komoly térdsérülést szenvedett, hogy a karrierje is veszélybe került. Februárban már optimistábbak voltak a nyilatkozatok és úgy tűnt, minden rendben, most viszont arról számolt be Ian Rapoport, hogy a falember szinte biztos, hogy nem lép pályára 2024-ben és könnyen elképzelhető, hogy soha többet nem látjuk már játszani.

A 29 éves falembernek eredetileg még 2021-ben akadtak problémái a térdével (előtte négy éven keresztül végig egészséges volt), ki is hagyott hét meccset, azonban nem műttette meg a sérült testrészét. 2022-ben végigjátszotta az évet, de folyamatosan injekciókat kellett kapnia, tavaly pedig minden héten kapott egy nap pihenőt az edzésekről, és bár sokáig tudta menedzselni a fájdalmat, végül meglett a böjtje a foci erőltetésének.

Mindez nagyon rosszul jött a csapatnak is, Ramczyk ugyanis 2021-ben írt alá egy öt éves $96 milliós szerződést, amivel a liga legjobban fizetett jobb oldali tackle-je lett. Ebből még három év hátra van és a többszöri átalakítások miatt a Saints nem tud könnyen kiszállni a kontraktusból. Ráadásul messze a legjobb falemberét veszítette el a gárda, nélküle a liga legrosszabbjai között lehet az egység idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!