Connect with us

Hír

Bővítené a Hard Knocksra kötelezhető csapatok körét az NFL

Az NFL igyekszik újra felfuttatni a Hard Knocks című dokusorozatot, ami a nyáron egy csapat edzőtáborával foglalkozik, illetve pár éve már a szezon közben is követnek egy másik gárdát. A nézettség azonban csökken, így most szeretnék ezt a trendet visszafordítani. Két változást is bevezethetnek.

Az egyik, hogy az edzőtáborral kapcsolatos nyári Hard Knockra több csapatot kötelezhetnek. Tavaly mindössze négy csapat felelt meg a kritériumoknak (Saints, Bears, Commanders, és a kiválasztott Jets), mostantól ezt szeretnék bővíteni. Mostantól az alábbi három kritérium esetén mentesülne valaki a szerepléstől:

  • az utóbbi 8 évben szerepelt már a Hard Knocksban (eddig 10 év volt a határ)
  • újonc főedzőt nevezett ki (változatlan)
  • a következő vagy az azutáni évadban szerepelni fog a szezonközi Hard Knocksban (új)

Fontos kiemelni, hogy kivették azt a kritériumot, hogy az utóbbi két évben rájátszásba jutott. Szóval mostantól playoff-csapatokkal is forgathat az HBO/NFL Films, ami vélhetően érdekesebb a nagyközönség számára.

A másik változásjavaslat pedig az, hogy a három éve futó szezonközi Hard Knockst úgy alakítanák át, hogy nem egy csapat, hanem egy teljes divízió venne részt benne. Eddig a Cardinals, a Colts és a Dolphins szerepelt ebben egyébként, de nem volt akkora visszhangja és fogadtatása, mint remélték.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!