Connect with us

Hír

Visszavonul Damien Harris, a Patriotstól igazolt a Texans, elkapót szerzett a Steelers

Rövidhíreink következnek.

Bejelentette visszavonulását Damien Harris, a Patriots és a Bills korábbi futója. A Pats 2019-ben a harmadik körben választotta ki, négy évet húzott le New Englandben, majd tavaly költözött Buffalóba, ahol sajnos a hatodik héten komoly nyaksérülést szenvedett. Karrierjét 2188 futott yarddal és 21 TD-vel fejezi be.


A Browns visszaigazolta a veterán safety Rodney McLeodot, vélhetően veteránminimumért. Nyáron már 34 éves lesz, de tavaly még mindig bőven volt hozzáadott értéke harmadik safetyként a csapathoz, illetve öt meccsen kezdett is sérülések miatt, majd aztán ő is kidőlt az év végére. Grant Delpittel és Juan Thornhillel elég jó triót alkotnak.


A slot corner Myles Bryant a Texansba igazolt. Őt 2020-ban a Patriots hozta el draftolatlanként, eddigi teljes karrierjét New Englandben töltötte. A Texans GM Nick Caserio 2020-ban egyébként még a Pats alkalmazásában állt, tehát ő is szerepet játszott a leigazolásában, majd most is megszerezte magának. A slot mellett visszahordó feladatai is voltak.


A Steelers újabb elkapót szerzett, méghozzá Quez Watkinst, aki eddigi karrierjét Philadelphiában töltötte korábbi ötödik körösként. Diontae Johnson elcserélése után elég rosszul néz ki a csapat WR-sora, hiszen George Pickens mögött csak Van Jefferson és Calvin Austin van, meg most már Watkins. Ideális esetben mindannyian negyedik-ötödik számú elkapók lennének.


A Jetsnél azt mondta a tulajdonos Woody Johnson, hogy ha nem tudják elcserélni Zach Wilsont, akkor meg fogják tartani. Állítólag kaptak már ajánlatot, szóval nem tudjuk mire várnak, hiszen egy marék szotyinál többért nem fogják tudni eladni.


Nem fogadták el az Eagles javaslatát, hogy az onside kick helyett egy 4. és 20 játékot próbálhassanak meg a csapatok.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!