Connect with us

Hír

BREAKING: A Broncos kivágta Russell Wilsont!

Ahogy arra számítani lehetett, a Denver Broncos tájékoztatta az irányító Russell Wilsont, hogy ki fogják vágni a ligaév kezdetén – írja Ian Rapoport, majd a csapat is kiadott ezzel kapcsolatban egy közleményt.

Ezzel rekordmennyiségű $85 millió halott pénzt könyvelnek el (két év alatt), ami annyira rekord, hogy több, mint az eddigi két legmagasabb elkönyvelt halott pénzt összege. De legalább megússzák a következő $39 milliót, ami 2025-re garantálttá vált volna a ligaév első napjain.

Wilsonért két éve cserélt a Broncos, két első- és két második körös picket, plusz pár játékost adtak az irányítóért a Seahawksnak, majd egy hatalmas szerződéssel is megkínálták. Ez azonban végül a valaha volt egyik legrosszabb csereként vonul be a történelemkönyvekbe (ennél talán csak a Deshaun Watson csere és szerződés néz ki rosszabbul). Wilson ugyanis nagyon gyengén játszott, előbb Nathaniel Hackett kezei alatt, aztán Sean Payton kezei alatt is.

2023-ban a számai ugyan nem néztek ki rosszul, de ez főleg Payton érdeme volt, az irányító nagyon durván limitálta azt, amit a támadósor képes csinálni – nem véletlen akartak tőle szabadulni minden áron.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!