Connect with us

Hír

BREAKING: Jason Kelce bejelentette visszavonulását

Az Eagles playoff-búcsúja után Adam Schefter már megszellőztette, hogy az elit center Jason Kelce vissza fog vonulni, azonban aztán ezt még cáfolta a játékos, bár akkor is sejteni lehetett, hogy igazából csak még egyszer át akarja gondolni a dolgokat és ő szeretné bejelenteni, hogy itt a vége. Most ez is eljött, ugyanis egy sajtótájékoztató keretén belül Kelce bejelentette visszavonulását.

A most 36 éves, 2011-ben a hatodik körben kiválasztott Kelce az utóbbi években többször is kacérkodott már a visszavonulás gondolatával, és végül most jött el ennek az ideje. Így is a csúcson hagyja abba, idén is első csapatos All-Prónak választották, ahogy egyébként karrierje során hat alkalommal, amire mindössze négy másik center volt képes az NFL történetében. Mind a négyen egyébként Hall of Famerek, és a 2017-ben Super Bowlt nyerő Kelce is az lesz, valószínűleg amint a szabályok ezt engedélyezik, azaz öt év múlva.

A helyét minden bizonnyal Cam Jurgens veszi majd át jövőre, akit tavaly a második körben draftolt az Eagles és idén guard pozícióban volt kezdő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!