Connect with us

Hír

BREAKING: A Giants megszerezte Brian Burnst és rögtön top 2-es szerződést adott neki

A Giants ledobta az atomot: egy második- és ötödik körös cetliért megszerezte a pass rusher Brian Burnst. És ez még nem minden, azonnal hosszabbított is a franchise tagelt védővel, ráadásul 5 évre maximum 150 millió dollárért, amiből 87,5 millió garantált. Nem tudni, hogy pontosan mennyi az ösztönző a szerződésben, de jó eséllyel Nick Bosa után a liga történetének második legjobban kereső pass rushere lett.

Lassú építkezés – Giants FA-kitekintő

A Carolina nagyon félremenedzselte a Burns-ügyet, hiszen másfél éve két első körös pickért cserélhették volna el a Ramshez. Erre azonban nemet mondtak, megadva minden alkupozíciót a pass rushernek a szerződéses tárgyalásoknál. Hiszen ha ilyen sokra tartják, hogy két első körért sem adják el, akkor olyan magasra kell értékelniük, hogy top fizetést adjanak neki. Ez viszont már a második holtszezon, hogy nem sikerül megegyezniük a feleknek, így várható volt a váltás.

Burns egy jó és fiatal pass rusher, de nagy szerencséje volt ezzel a kialakult helyzettel, a játéka alapján ugyanis nemhogy nem top 2-es a posztján, de a top 10-be se nagyon fér be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!