Connect with us

Hír

BREAKING: Calvin Ridley húzott egy váratlant és a Titanshez igazolt!

Calvin Ridley volt a piac legjobb elkapója és a legtöbb riport arról szólt, hogy a Patriots és a Jaguars a két fő esélyes a támadó aláírására. A legutolsó hírek ráadásul már arról szóltak, hogy Ridley Jacksonville-ben akar maradni és csupán a piac nyitására vár, hogy a csapatnak végül csak egy harmadik körös picket kelljen érte küldeni a Falconsnak (ha a piac nyitása előtt hosszabbítanak, az egy második kört ért volna). Ehhez képest most mégis a csoportrivális Titanshez írt alá 4 évre 92 millió dollárért!

“Nagyon sokszor tényleg csak utólag fog kiderülni, hogy valaki jó döntést hozott-e. Vagy utólag sem!”

Azt nem tudjuk, hogy a Patriots és a Jaguars mit ajánlott, de ez az évi 23 millió dolláros szerződés brutális. A Falcons korábbi első körös játékosa 2020-ban még prémium elkapónak tűnt, majd depressziós lett és fogadási botrányba keveredett, így a 2021-es szezon nagy részét és a teljes 2022-es idényt kihagyta. Ezt követően került a Jaguarshoz, ahol helyenként kiváló, de többnyire inkonzisztens játékkal 1016 yardig és nyolc TD-ig jutott.

Ridley vitán felül első számú elkapó matéria, de ez az évi 23 milliós szerződés nagyon optimista a Titanstől (effektíve ennyibe került volna megtartani két éve AJ Brownt, aki egyértelműen sokkal jobb játékos).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!