Connect with us

Hír

Chase Young a Saintshez igazol

Minden releváns forrás arról számolt be, hogy a piac legjobb elérhető pass rushere, Chase Young a Saintshez igazol. A szerződés egy évre szól, a védő fizetése 13 millió dollár lesz, ami teljes egészében garantált.

Tovább tekeredik a negatív spirál – Saints FA-kitekintő

A Saints tehát továbbra sem tud leállni a win now-val, bár önmagában az igazolással nincsen probléma: egy jó játékost sikerült jó áron megszerezni, ráadásul a rendszerbe is passzol. Az áprilisban 25 éves, korábbi 1/2-es Young ugyan nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de egy átlagon felüli pass rusher, tavaly a rájátszással együtt 74 nyomásgyakorlást és 11 sacket jegyzett a PFF adatai alapján.

A Saintsnél nem volt óriási hiányposzt a pass rusher, de az erősítés mindenképp elfért, a veterán Cameron Jordan ugyanis évről évre gyengébben teljesít és nem valószínű, hogy 35 évesen fog visszatalálni a korábbi formájához, a túloldalán pedig vannak magasan draftolt játékosok, de senki sem hozta az elvártat. Ugyanakkor nehéz pozitívan értékelni ezt az igazolást annak fényében, hogy a Saintsnek effektíve már most 70 millió dolláros cap túllépése van 2025-re, és ebben még benne sincs az a 13 millió dollár cap space, amit idénről az igazolás után már nem tud áthozni a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!