Connect with us

Hír

Családon belüli erőszak miatt körözik a Lions kezdő cornerét, a csapat ki is vágta

Pár napja még úgy tűnt, hogy egészen korrekt CB-sor állhat össze Detroitban Carlton Davis megszerzésével, de tegnap újabb hatalmas lyuk keletkezett a poszton. A Lions ugyanis kivágta a családon belüli erőszak miatt körözött Cameron Suttont, írja az ESPN.

Sutton állítólag fojtogatta barátnőjét, ami miatt akár 5 évnyi letöltendőt is kaphat a törvények értelmében. Az elfogató parancsot egyébként már március 7-én kiadták ellene, azonban azóta nem találja a rendőrség a játékost. (A kedvenc kommentünk ezzel kapcsolatban, hogy “a Lions öltözőben keresték?”.)

A lépéssel semmit nem spórolt volna a csapat, sőt még 5 millióval nőtt is volna a védő cap hitje, azonban a Sutton ellen kiadott elfogató parancs semlegesíti a játékos idei 9 millió dolláros garantáltját, ami legalább pénzügyileg kezelhetővé teszi a döntést.

Szigorúan szakmailag nézve viszont ez elég nagy veszteség a Lionsnek. Sutton tavaly nem játszott jól, egyértelműen nem feküdt neki az első számú corner szerep, második számúként viszont jó teljesítményt nyújtott korábban és a legtöbb szakértő egyértelműen javulást várt tőle idén. Most viszont kereshet egy új kezdő CB-t a gárda Davis túloldalára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!