Connect with us

Hír

Újabb korábbi első körös bustot igazolt a Texans

A Texans tavaly minden várakozást felülmúlt a labda mindkét oldalán, köszönhetően többek között annak, hogy rengeteg kiégett, felsült, bustnak tűnő vagy épp noname játékos nyújtott nagyon jó teljesítményt. Ez különösen igaz volt a védelemre, a főedző DeMeco Ryans pazar munkát végzett és úgy tűnik, hogy idén is megpróbálkozik a csodatevéssel, ugyanis újabb korábbi első körös busttal erősített a csapat.

Kezdjünk el építkezni – Texans FA-kitekintő

A Texans még a piac elején visszaigazolta az Eagles korábbi 1/14-es bustját, Derek Barnettet, majd szerződtette a Lions 2020-ban 1/3-as bust cornerét, Jeff Okudát, most pedig a kortárs CJ Henderson írt alá egy évre maximum 3,25 millió dollárért. A Jaguars egykori 1/9-ese a draftolása óta már két csapatban is megfordult, tavaly kiszorult a Panthers kezdőjéből és karrierje során minden évben legalább 106-os passer ratinget engedett az ellenfelek irányítóinak.

Nem valószínű, hogy belőle vagy Okudah-ból hirtelen jó corner válna, de Ryans az újoncként szenvedő Derek Stingley-ből is top játékost faragott egy holtszezon alatt. Ha véletlenül Henderson és Okudah is a potenciáljának megfelelően kezdene játszani, akkor a Texans CB-sora lenne a legjobb a ligában (bár alighanem a korrekt teljesítménnyel is elégedettek lennének Houstonban).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!