Connect with us

Hír

DJ Moore és Keenan Allen versenyezhet, ki éri el előbb az 1000 yardot

A Bears által hamarosan 1/1-re draftolt irányító (Caleb Williams) elég jó helyzetben várhatja újonc évét, hiszen ritkán kerülnek ilyen magasan választott irányítók ilyen jó helyzetbe. A támadófal korrekt, az elkapósorban pedig DJ Moore mellett már ott van Keenan Allen is. A két WR pedig egymással is rivalizálhat kicsit, hogy kinek jut több labda és ki szerez majd több yardot. Moore beszélt erről egy interjúban (via 670 The Score).

“Annyira ez nem fontos számomra. Beszéltünk arról, hogy jól kiegészítjük egymást, ezt pedig nagyon várom. Verseny lehet az 1000 yardos határig, de ez csak kis baráti versengés. Ha nyerünk, akkor nem igazán érdekel, ki kapja el a labdát.”

Moore azt is hozzátette, hogy csodálja Allen útvonalfutását és reméli tud tőle tanulni idén.

Tavaly Moore 136 labdát kapott az irányába, Allen pedig 150-et (13 meccs alatt), mindketten egyértelmű első számú fegyverek voltak a csapatukban. Idén mondjuk passzorientáltabb lesz a Bears támadósora, de arra jó esély van, hogy mindkettejük target száma csökkenni fog egymás kioltásával.

Yardokat tekintve 1364, illetve 1243 került a nevük mellé, amivel a 6. és 11. helyet érték el a ligában. Ha ezt megismételnék, azzal akár a liga legjobb duója lehetnének, és közben Caleb Williams is elég jól mutatna, aminél jelenleg nincs fontosabb a Bears számára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!