Connect with us

Hír

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a Chiefs meg tud egyezni Chris Jonessal

Úgy tűnik, legalább egyik sztárvédőjét megtartja a Chiefs. A GM Brett Veach ugyanis azt nyilatkozta, hogy Chris Jones visszaigazolása az első számú prioritás, ezt megerősítve pedig különböző riportok arról számoltak be, hogy jól haladnak a tárgyalások és optimisták a felek az egyezséget illetően. Konkrétumok egyelőre nincsenek, de Jones akár a liga legjobban kereső DT-je is lehet.

Egy fontos döntés – Chiefs FA-kitekintő

A 29 éves Jones 2016-ban a Chiefs második köröse volt és egész karrierjét a csapatban töltötte. Ez idő alatt háromszor nyert Super Bowlt és az elmúlt években Aaron Donald után a második legjobbnak számított a posztján. Tavaly is csak a Rams klasszisa (84) jegyzett több nyomást nála (75) a PFF adatai alapján, sackekben pedig Justin Madubuike-vel holtversenyben a legjobb volt (14).

A hírek szerint Jones még szeptember visszautasított egy két éves, teljesen garantált 54,5 millió dolláros szerződést, ami 2024-ben és 2025-ben évi 27,5 milliót fizetett volna neki (2. legtöbb). A tavalyi évi után egy 3 éves, 90+ milliós szerződés 60 millió garantált tartalommal elég valószínűnek tűnik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!