Connect with us

Hír

Ez történt ma

Nem volt olyan izgalmas napunk, mint tegnap. A legfontosabb eseményekről külön hírben is beszámoltunk, most jöjjenek a kevésbé jelentős igazolások.

Értékeljük az új igazolásokat és cseréket

A Packerstől igazolt a Bears: a safety Jonathan Owens két évre írt alá Chicagóba. Nem egy túl jó játékos, de a rotációban elfér (elsősorban arról híres, hogy az olimpikon tornász Simone Biles a felesége). Emelett érkezett a tight end Gerald Everett két évre 12 millióért.


Második körös tendert rakott left tackle-jére, Alaric Jacksonra a Ramsaki így egy évre 4,9 millióért marad a csapatban, hacsak nem sikerül hosszabbítani vele.

A Giants leigazolta a safety Jalen Millst és az irányító Drew Lockot. Utóbbi 1 évre 5 millió dollárért érkezett cserének.


A Panthers három évre 22,75 millió dollárért leigazolta a linebacker Josey Jewellt, ő fogja pótolni a távozó Frankie Luvut. Emellett ugyanennyiért érkezik a védőfalember A’Shawn Robinson is.


A 49ers tovább erősíti/mélyíti a védőfalát, ugyanis megszerezte két évre 10 millióért Jordan Elliottot a Brownstól. A Commanders pedig a safety/linebacker Jeremy Chinnel erősített maximum 5 millióért, illetve leigazolta a pass rusher Dante Fowlert.


A Patriots hosszabbított a szituációs pass rusher Josh Uche-vel. 1 év $3 millió az alapkonstrukció, ami ösztönzőkkel $8M lehet. Duron Harmon 2017-es hosszabbítása óta nem volt olyan New Englandben, hogy egy top100-ban választott játékosuk második szerződést kössön a csapattal. Most Uche személyében ez megtörtént. Emellett a csapat elcserélte az elkapó DeVante Parkert az Eagleshöz úgy, hogy a 4,7 milliós fizetéséből 3,5 milliót átvállalt.


Keisean Nixon marad Green Bayben. Három év alatt $18 milliót kereshet az elit returner. A Browns pedig visszaigazolta a védőfalember Shelby Harrist két évre 9 millióért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group