Connect with us

Hír

Fél szezon után kivágja Kevin Byardot az Eagles

Tavaly októberben szerezte meg az Eagles a korábbi többszörös All-Pro Kevin Byardot a Titanstől. A safetyért egy 2024-es ötödik- és hatodik körös picket, illetve a safety Terrell Edmundsot küldték Tennessee-be, a lépés viszont nem jött be és most a csapat kivágja a 31 éves védőt. A lépéssel 13 millió dollárt spórol az Eagles.

A nagy leolvadás után – Eagles FA-kitekintő

A korábbi harmadik körös Byard egész karrierje során elit szintet képviselt, különösen coverage-ben volt jó, de futás ellen is megállta a helyét. Tavaly sem teljesített rosszul, bár főleg futás ellen ment neki a szekér, passz ellen egyértelműen belassult, az ellenfelek irányítói 79,9 százalékos pontossággal vették célba és 106,4-es passer ratinget értek el ellene. Még mindig kezdő szintű játékos, de egyértelműen nem ért 13 millió dollárt.

Az Eaglesnél így a két éve draftolatlan Reed Blankenship és a tavalyi harmadik körös Sydney Brown maradt a poszton, minden bizonnyal érkezik majd valaki a piacról, legújabban épp azt pletykálják, hogy egy év kitérő után visszahozhatják CJ Gardner-Johnsont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!